egymilliomodik lépés

Tegyél, hogy tehessünk!

A tavalyi évben számunkra az egyik legnagyobb kihívás volt, hogy megalapítsuk az Egymilliomodik lépés Egyesületet, melyet idén bejegyeztek. Vagyis már működünk!

Célunk, hogy mi is azok közé tartozzunk, akik éltetik és továbbadják Rockenbauer Pál szellemi örökségét.

Szeretnénk túrákat, filmklubokat, beszélgetéseket szervezni azokkal, akik egykor Pali stábjában örökítették meg hazánk oly sok csodás helyét.

A szekszárdi Prajda Vendel féle tanyát Rockenbauer Pál Emlékházzá alakítjuk – már zajlik az átalakítás – ahol ott van az a nyeles-faasztal, mely a film záró képkocáin is látható (A 18. epizód, Utolsó lépések). Ez az a hely, ahol véget ért a Dél-dunántúli Kéktúra szakasza…

Egyesületünk tagdíjakból és az adományokból tartja fenn magát. Ha szeretnél tagja lenni, ezzel támogatni a Pali féle közösségi élmény fenntartását, akkor lépj be közénk.

S hogy cserében mit tudunk nyújtani?

  • Kizárólag az egyesületi tagok vehetnek részt a Pali féle filmek vetítésén, az egykori stábtagok kommentálásával, helyszíni élménybeszámolóival.
  • Pali munkatársai által forgatott filmek vetítése, személyes élménybeszámolóikkal, klubjellegű beszélgetés során.

Részvételi lehetőséget biztosítunk

  • azokon a túrákon, melyeket elsőként egyesületünk szervez Rockenbauer Pál szellemiségét követve a stábtagok közreműködésével.
  • közönségtalálkozókon olyan emberekkel, akik életpályájukat önerejükből, kitartásukból, alázatukból és emberfeletti elszántságukból valósították meg.

Követve az elmúlt évi hagyományt, valamennyi közösségi programunk végén bográcsozással zárjuk a napot.

Tagjainknak kóstolót biztosítunk az általunk ismert szekszárdi borászatok boraiból.

Az egyesületi tagok kapnak pólót vagy kitűzőt vagy emlékérmet.

Egyesületünk tagjainak tudunk biztosítani saját tulajdonunkban lévő:
– szállást
– sátorhelyet
– bivakot
– amit Szekszárd és környéke tud kínálni

Az éves tagdíj: 40 ezer forint, melynek megfizetésével támogatod a Rockenbauer Pál Emlékház befejezését és egyben beírod magad annak történelmébe. Szó szerint! Hiszen valamennyi tagunknak névre szóló téglát készítünk, melyet elhelyezünk az ingatlan udvarán lévő téglafalba.

Info: 06  30 083 7805, egymilliomodik@gmail.com

Egymilliomodik lépés Egyesület
adószám: 19374123-1-17
számlaszám: K&H Bank 10404601-50527049-80781004

(fotó: fénykép az asztal körül)