egymilliomodik lépés

Közeledik október 14-e

Közeledik október 14-e, a Grábóc-Szekszárd Tisztelet túra napja.

Nagy öröm számunkra, hogy Sáfrány József, Rockenbauer Pál rendezőasszisztense, filmrendező ( https://safranyjozsef.hu/bemutatkozas )
és kedves felesége Czeiner Katalin szenvedélyes utazó és hobbi utazás „projektvezető” bevállalta a túra teljes szakaszát, vagyis Veletek együtt indulnak el Grábócról és érkeznek majd meg Szekszárdra.
Önmagunkhoz hűen egy paprikáskrumplival, finom borokkal várunk benneteket, melyet Némedi Péter (Gyűszűbirtok https://www.facebook.com/gyuszubirtok?locale=hu_HU ) biztosít és Schnaider Antal felajánlásaként finom lángos is lesz, ezért kérünk benneteket, ha tehetitek hozzatok magatokkal csajkát, kanalat, poharat, hogy műanyag termékekkel ne szennyezük tovább a természetet. De ha nem tudod megoldani, az étkezéshez mindent biztosítunk számodra!
Ami nagyon fontos, ha nem szeretnéd a teljes távot (21 km) megtenni, akkor csatlakozhatsz Sötétvölgynél és a Bati kilátónál a túrázókhoz.

Szekszárdon az ígéretünkhöz híven az asztalnál: Sáfrány József és Czeiner Katalin mellett, Rockenbauer Pál filmkészítő barátai Gyenes Júlia, Pongrácz Olga, Gyenes Károly, Faludi Sándor, Buzás Károly.